پیام مهدی فراحی‌شاندیز به مناسبت روز دانشجو

مهدی فراحی‌شاندیز، زندانی سیاسی محبوس در زندان مرکزی کرج، به مناسبت ۱۶ آذرماه، روز دانشجو، نامه‌ای سرگشاده منتشر کرد.

به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، این معلم و زندانی سیاسی، در پیام خود گفته‌است:

“۱۶ آذرماه روز دانشجو، یاد آور سرکوب دانشجویان در سال ۱۳۳۲ توسط دیکتاتوری شاه است. دیکتاتوری که با کودتا بر علیه دولت ملی دکتر محمد مصدق و سپس سرکوب جنبش دانشجویان می خواست عمر دوباره یی برای خود بخرد. غافل از اینکه سه قطره خون شهدای دانشجو در سال ۳۲ به نماد حق طلبی و عدالتجویی برای مردم تبدیل می شود.
اکنون در سایه دیکتاتوری ولایت فقیه باز هم این دانشجویان هستند که در سالروز آن روز تاریخی، با فریاد «فرزند کارگرانیم کنارشان می مانیم» با کارگران گرسنه که پس از ماهها عدم پرداخت در پی مطالبات خود به اعتراض برخاسته‌اند، همدردی می کنند و حاکمیت دیکتاتوری ولایت فقیه چاره یی نمی بیند جز اینکه پاسخ کارگران گرسنه را با دستگیری، زندان و شلاق بدهد.
اما آنچه باعث خوشبختی و مباهات است، همدلی و همراهی دانشجویان با کارگران و معترضات است. آنجایی که دختران و پسران دانشجو در حمایت از کارگران هفت تپه و فولاد اهواز برخاسته اند و حمایت شان را از خواسته های کارگران اعلام کردند. این فصل جدیدی از اتحاد وهمبستگی ملی برای پی ریزی جامعه یی سرشار از آزادی و رهایی است.
من زندانی سیاسی مهدی فراحی شاندیز که زمانی افتخار آموزگاری دانش آموزان را داشتم، به وجود این دانشجویان مفتخرم و از آنها می خواهم که رسم و راه آزادیخواهی و آزادگی را تا پی افکندن جامعه یی آزاد که در آن آزادی اندیشه و بیان از بدیهی ترین حقوق انسان باشد، ادامه دهند و نگذارند دانشگاه این سنگر مقدس آزادی به اشغال نظامیان و قداره بندان در آید.
زندان مرکزی کرج – مهدی فراحی شاندیز
آذر ۹۷”

گفتنی است، بنا بر آخرین اطلاع از وضعیت این زندانی سیاسی و در آخرین اقدام روز چهارشنبه ۳۰ آبان ماه۹۷، ماموران زندان مرکزی کرج سلول زندانی سیاسی مهدی فراحی‌شاندیز را مورد بازرسی قرار داده و تمامی دفاتر و دست‌نوشته های او را ضبط کردند. ماموران، این زندانی سیاسی را تهدید کردند که وی را مورد تنبیه قرار داده و به سلول انفرادی و قرنطینه منتقل خواهند کرد. از علت این اعمال زندانبانان اطلاعی در دست نیست.

لازم به توضیح است که وی پیش از این در سال ۹۶ “با اتهامات واهی” به قرنطینه منتقل و پس از ضرب‌و جرح توسط رییس زندان دچار شکستگی پهلو و ناشنوایی گوش چپ شد.

مهدی فراحی شاندیز در سال ۹۲ نیز در زندان اوین بر اثر ضرب‌و جرح توسط عوامل زندان دچار نقص در بینایی چشم راست شده است. به‌طوری که در چشمش یک لکه سیاه بوجود آمده که مانع بینایی چشم راست است.

مهدی فراحی شاندیز تا کنون سه بار به اتهام توهین به رهبری در دادگاه های مختلف محاکمه شده و جمعا به نه سال حبس محکوم شد.

در آخرین مورد از سوی شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی مقیسه، با ابلاغ حکمی به تاریخ صدور پنجم خرداد ماه ۱۳۹۴ به اتهام توهین به رهبری و اخلال در نظم عمومی به ۳ سال حبس محکوم شده است، این در حالی است که تشکیل جلسه دادرسی به اطلاع وی نرسیده بود و حکم نیز به زندانی یا وکیل ابلاغ نشده و مستقیما در برگه صورت وضعیت زندانی قید شده بود.

این زندانی در بهمن ماه سال ۱۳۹۳ نیز در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی، به اتهام توهین به رهبری به ۳ سال حبس محکوم شد و پیش‌تر نیز در اردیبهشت ماه ۱۳۹۰ به همین اتهام از سوی قاضی مقیسه به ۳ سال حبس محکوم شده بود.

مهدی فراحی‌شاندیز متولد ۱۳۴۰ فارغ التحصیل رشته مهندسی برق از دانشگاه صنعتی اصفهان و ساکن تهران پس از پایان تحصیل، مدتی در کارخانه لوله نورد اهواز مشغول به کار بود و مدتی نیز دبیر فیزیک و ریاضی دبیرستان‌های تهران بود.

دیدگاهی بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در اینجا بنویسید
لطفا نام خود را در اینجا بنویسید