تعیین وقت دادگاه محمد مقیمی و آتنا فرقدانی

تاریخ رسیدگی به اتهام انتسابی آتنا فرقدانی و وکیل او محمد مقیمی مبنی بر اتهام رابطه نامشروع مادون زنا( دست دادن با «محمد مقیمی» وکیل ، مرد غیر محرم شرعی) تعیین شد.
به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، پیرو ابلاغیه دادگاه به «محمد مقیمی» وکیل مدافع «آتنا فرقدانی» وی به همراه موکل خود می بایست جهت رسیدگی به اتهام منتسب داده شده به وی و موکلش «آتنا فرقدانی» مبنی بر «رابطه نامشروع» دست دادن با موکلش که در پرونده «زنا» ذکر شده است، ساعت ۱۰ صبح روز شنبه ۱۱مهر ماه ۱۳۹۴ در شعبه ۱۱۶۱ دادگاه عمومی جزایی تهران حضور یابد.
«هوشنگ پوربابایی» وکالت «محمد مقیمی» را در این دادگاه بر عهده خواهد داشت.
محمد مقیمی پیش تر در روز شنبه ۲۳ خرداد ماه سال جاری ، جهت ملاقات با موکلش به زندان اوین مراجعه کرده و از سوی “فردی به نام «حمیدی» به علت دست دادن با موکلش بازداشت و سپس به زندان رجایی‌شهر منتقل شد.
این وکیل پایه یک دادگستری و کارشناس ارشد حقوق بشر پس از بازداشت درروز دوشنبه ۲۵ خرداد ماه ۱۳۹۴ با دستبند و پابند از سالن ۳۱ بند ۱۰ زندان رجایی شهرکرج جهت بازپرسی و رسیدگی به پرونده، به شعبه ۴ بازپرسی دادسرای اوین اعزام شد.
خانواده «محمد مقیمی» که در دادسرای اوین حضور و قصد ملاقات با وی را داشتند، با ممانعت مأموران اعزام به دادسرا روبرو شدند.
این ممانعت و اعمال خشونت، موجب اعتراض این وکیل زندانی و ضرب و شتم وی از سوی مامورین اعزام به دادسرا در حضور خانواده شد.
این وکیل پایه یک دادگستری درروز چهارشنبه ۲۷ خرداد ماه ۱۳۹۴، با قرار کفالت ۲۰ میلیون تومانی، از زندان رجایی ‌شهر کرج آزاد شد.
«آتنا فرقدانی» کارتونیست، فعال مدنی و موکل «محمد مقیمی» نیز در شهریور ماه ۱۳۹۳، از سوی ماموران امنیتی جمهوری اسلامی بازداشت و به بند ۲-الف سپاه پاسداران در زندان اوین منتقل شد. او دو ماه در بازداشت بود و از این دو ماه بیست روز را در سلول انفرادی گذراند. او در طول بازداشت از داشتن وکیل و دیدار با خانواده خود محروم بود. همچنین در زندان متوجه نصب دوربین در داخل دستشویی و حمام شده بود و به گفته خود مورد آزار جسمی و روحی از سوی ماموران زندان قرار گرفته بود.
این فعال مدنی در آبان ماه ۱۳۹۳، با قرار وثیقه تا زمان حکم دادگاه آزاد شد.
فرقدانی پس از آزادی اقدام به نوشتن نامه به مسوولان مختلف جمهوری اسلامی جهت احقاق حقوق خود کرد و پس از عدم دریافت پاسخ از سوی آنان، در ویدئویی که در فضای مجازی بازتاب گسترده‌ای یافت به شرح خشونت ماموران زن بند ۲-الف سپاه علیه خود پرداخت، که چند روز پس از انتشار این ویدئو، قاضی «ابوالقاسم صلواتی» در تاریخ ۷ دی ۱۳۹۳، در تماسی تلفنی از این فعال مدنی خواست در دادگاه حضور یابد، «آتنا فرقدانی» پس از این احضار در تاریخ ۲۰ دی ماه ۱۳۹۳ در دادگاه انقلاب حضور یافته و در آنجا بازداشت و به زندان قرچک ورامین منتقل شد.
به گفته پدر این فعال مدنی، در دادگاه انقلاب دخترش را مقابل چشمان او و همسرش کتک زده بودند. در بهمن ماه ۱۳۹۳، آتنا در اعتراض به عدم رعایت اصل تفکیک زندانیان سیاسی و غیرسیاسی در زندان به اعتصاب غذا دست زد.
طولانی شدن اعتصاب غذای وی باعث شد که ۷ اسفندماه ۱۳۹۳، در بیمارستان بستری شود. با موافقت قاضی «صلواتی»، این فعال مدنی را در ۱۲ اسفند ماه ۱۳۹۳، به زندان اوین منتقل کردند.
این «فعال حقوق کودکان» هم‌ اکنون در بند عمومی زنان (نسوان) زندان اوین محبوس می‌باشد.
«آتنا فرقدانی» از سوی دادگاه انقلاب به ریاست «قاضی صلواتی» به تحمل ۱۲ سال و ۹ ماه حبس محکوم شد.
اتهامات انتسابی این «فعال حقوق کودکان» “اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی”، “فعالیت تبلیغی علیه نظام” و “توهین به رهبری”، “رییس جمهور”، “توهین به نمایندگان مجلس” و “توهین به ماموران بند ۲- الف سپاه در حین بازجویی‌هایش” قید شده است.

دیدگاهی بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در اینجا بنویسید
لطفا نام خود را در اینجا بنویسید