سپاه ۱۷ عضو «عرفان حلقه» را در اراک بازداشت کرد

سازمان اطلاعات سپاه پاسداران در استان مرکزی روز سه‌شنبه از بازداشت ۱۷ عضو «عرفان حلقه» در شهر اراک خبر داد.
 
به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، در اطلاعیه این سازمان که روز سه‌شنبه، ۲۵ آبان، منتشر شد٬ بازداشت‌شدگان افرادی «سود‌جو» معرفی شده‌اند که پس از «ارشاد» از «اعمال گذشته خود ابراز پشیمانی و ندامت» کرده‌اند.
 
سپاه استان مرکزی اضافه کرده است که این افراد با «بهره‌گیری از اساتید مجرب» و هماهنگی با قوه قضائیه «ارشاد» شده‌اند.
 
«هفت نفر از سرگرو‌ه‌ها و ده نفر از اعضای مؤثر» عضو «عرفان حلقه» از جمله این بازداشت‌شدگان هستند.
 
سپاه استان مرکزی در بخش دیگری از اطلاعیه خود اعضای «عرفان حلقه» را به ایجاد «تشکیک» در عقاید مذهبی مردم متهم کرده است.
 
اعضای این گروه در ایران با عنوان حامیان محمدعلی طاهری، بنیان‌گذار موسسه فرهنگی هنری «عرفان حلقه»، نیز شناخته می‌شوند که در دو هفته اخیر تجمعاتی را در اعتراض به ادامه حبس بنیانگذار این موسسه در تهران برپا کرده‌اند.
 
حامیان آقای طاهری اوایل آبان‌ماه امسال مقابل بیمارستان بقیه‌الله الاعظم تجمع کردند٬ بیمارستانی که متعلق به سپاه است و گزارش شده بود طاهری در پی اعتصاب غذا به این بیمارستان منتقل شده است.
 
محمدعلی طاهری در اردیبهشت ۱۳۹۰ برای سومین بار به اتهام «فساد فی‌الارض» بازداشت شد و از آن زمان تاکنون در زندان به سر می‌برد.
 
در این مدت آقای طاهری بارها محاکمه و گزارش‌هایی از صدور حکم اعدام برای وی از سوی برخی رسانه‌ها منتشر شده است.
 
از جمله خبرگزاری «میزان» هشتم مرداد ماه امسال به نقل از یک «منبع آگاه» از صدور حکم اعدام برای محمد‌علی طاهری خبر داده و نوشته بود این حکم به وکیل وی ابلاغ شده است.
 
این خبرگزاری اتهام طاهری را «توهین به مقدسات»، «مداخله غیرقانونی در امور پزشکی و درمان بیماران»، «ارتکاب فعل حرام و رابطه نامشروع» و «استفاده غیرمجاز از عناوین علمی مانند دکتر و مهندس» اعلام کرده بود.
 
پنج سال حبس، پرداخت ۹۰۰ میلیون تومان جزای نقدی و ۷۴ ضربه شلاق از دیگر مجازات‌هایی است که، بر اساس گزارش این خبرگزاری٬ دادگاه انقلاب برای بنیانگذار موسسه فرهنگی هنری «عرفان حلقه» در نظر گرفته است.
 
این در حالی است که پیش از این در ۳۰ خردادماه، یک «منبع آگاه» در گفت‌وگو با خبرگزاری «میزان» صدور حکم اعدام برای بنیان‌گذار «عرفان حلقه» را تکذیب کرده بود.
 
هواداران محمدعلی طاهری در سال‌های اخیر چندین تجمع اعتراضی برگزار کرده‌اند و تعداد زیادی از آنها نیز بازداشت و زندانی شده‌اند.
 
آقای طاهری در تیرماه سال ۱۳۹۳ در دنامه‌ای به احمد شهید، گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد درباره حقوق بشر در ایران، گفته بود که «بازجویان و بازپرس‌ها» او را با «اعمال فشار و شکنجه روانی» به «اعترافات ساختگی» وادار کردند.
 
محمدعلی طاهری که با راه‌اندازی موسسه‌ای به نام «عرفان حلقه» در سال ۱۳۸۰ به ارائه خدمات درباره «طب مکمل ایرانی، فرادرمانی و سایمنتولوژی» پرداخته بود، در سال ۱۳۹۰ بازداشت شد.
 
آقای طاهری یک بار دیگر نیز در سال ۱۳۸۹ بازداشت شده و پس از ۶۷ روز حبس در سلول انفرادی آزاد شده بود.
 

دیدگاهی بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در اینجا بنویسید
لطفا نام خود را در اینجا بنویسید