حمیدرضا رحمتی معلم ساکن شهرضا آزاد شد

حمیدرضا رحمتی، فعال صنفی و معلم ساکن شهرضا، با قرار کفالت آزاد شد.

به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، حمیدرضا رحمتی، معلم و از اعضای کانون فرهنگیان شهرضا که روز شنبه ۸ دی‌ماه با اتهام “اخلال در نظم عمومی” بازداشت شده‌بود، روز سه‌شنبه ۱۱ دی‌ماه با قرار کفالت آزاد شد.

یک منبع مطلع به کمپین گفته بود: «ماموران نیروی انتظامی شهرستان شهرضا درحالی‌که حکم بازداشت حمید را در دست داشتند از ورود به مدرسه ی محل کار حمید خودداری کردند؛ او نیز به برای احترام به این شیوه ی برخورد نیروهای انتظامی به سمت اداره ی آموزش و پرورش رفت و در آنجا خود را به ماموران نیروهای انتظامی معرفی کرد».

نیروهای انتظامی پس از بازداشت، آقای رحمتی را برای تفهیم اتهام به دادسری شهرضا منتقل کردند.

حمیدرضا رحمتی، در اعتراض به بازداشت معلمان، در محوطه آ‌موزش و پرورش این شهر، از روز دهم آذرماه دست به “تحصن تک‌نفره” زده‌بود و یک بار پیش از نیز، در روز یک‌شنبه ۱۸ آذرماه در حین خروج از منزل از سوی ماموران اداره اطلاعات شهرضا بازداشت و پس از چند ساعت آزاد شد.

وی، پیش‌تر طی نامه‌ای گفته‌بود “در صورتی که تاروز دوشنبه ۱۹ آذرماه، از تحصن خود نتیجه‌ای نگیرد، “ممکن است دست به عملی بزند که جبران مافات آن دیگر غیرممکن باشد”.

کمپین در این خصوص گزارشی منتشر کرده بود.

تحصن وی از سوی معلمان و فرهنگیان سراسر کشور مورد حمایت قرار گرفت.

او، در دو روز اول تحصنش، دست به اعتصاب غذای خشک زده‌بود، اما به دلیل وضعیت جسمانی‌ نامناسب و “بنا به خواهش دوستانش” از اعتصاب غذای خود دست کشید.

محمود بهشتی‌لنگرودی، اسماعیل عبدی و محمدحبیبی سه معلم و فعال صنفی محبوس در بند، از جمله افرادی بودند که از این تحصن حمایت خود را اعلام کردند.

کمپین پیش از این در گزارشی به تحصن این معلم اشاره کرده بود.

حمید رحمتی، معلم شهرضایی که بنا به گفته همکارانش در اکثر جلسات شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران شرکت می‌کرده، از منتشر کنندگان “قلم معلم” در شهرضا است.

وی در سال ۸۶، به مدت ۲ سال به یکی از روستاهای ساری تبعید شد و در حادثه تصادفی مجروح شد و مدتی در بیمارستان تحت مداوا قرار گرفت و در نهایت به شهرضا بازگشت.

او در سال‌های قبل هم از همکاران خود دفاع کرده و برای آزادی معلمان زندانی چندین بار دست به اعتصاب زده‌بود.

دیدگاهی بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در اینجا بنویسید
لطفا نام خود را در اینجا بنویسید