بهنام ابراهیم‌زاده، فعال کارگری به شش سال حبس محکوم شد

شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران، بهنام ابراهیم‌زاده، فعال کارگری را به شش سال حبس تعزیری محکوم کرد.

به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، بهنام ابراهیم‌زاده، فعال کارگری که روز دوشنبه ۱۳ بهمن‌ماه با سپردن وثیقه ۲۰۰ میلیون تومانی از زندان اوین آزاد شد، توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به شش سال حبس تعزیری محکوم شده است.

به گفته منابع آگاه: «جلسه دادگاه آقای ابراهیم‌زاده، پنجم اسفند ۱۳۹۷، در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران با ریاست قاضی «ایمان افشاری» و بدون حضور وکیل و نماینده دادستان تشکیل شده و حکم وی پیش از آزادی به او ابلاغ شد».

بهنام ابراهیم‌زاده، در خصوص اتهامات «عضویت در گروه‌های مخالف نظام» و «تبلیغ علیه نظام» مجموعا به شش سال حبس تعزیری و مطالعه و رونویسی از سه جلد کتاب محکوم شده است. بر اساس حکم صادره و با استناد به ماده ۱۳۴ مجازات اسلامی، اشد مجازات ۵ سال حبس برای این فعال کارگری قابل اجرا است.

ماموران امنیتی، بهنام ابراهیم‌زاده، فعال کارگری را روز ۲۱ آذرماه ۹۷ در منزل شخصی خود در تهران بازداشت کردند.

او در زمان بازداشت مطلع شد که ۲۹ آبان ۹۷ طی حکم غیابی در کرمانشاه به ۱۸ ماه حبس تعزیری محکوم شده‌است.

پیش‌تر نیز بهنام ابراهیم زاده، فعال کارگری در تاریخ ۲۶ مردادماه ۹۷ از سوی نیروهای امنیتی در کرمانشاه بازداشت و پس از تکمیل مراحل بازجویی به زندان دیزل آباد کرمانشاه منتقل و پس از تحمل ۲۵ روز بازداشت نهایتا با تامین وثیقه ۴۰ میلیون تومانی از این زندان آزاد شد.

این فعال کارگری متولد ۱۳۵۶ در شهرستان اشنویه است که از سال ۸۷ تاکنون بارها از سوی نیروهای امنیتی بازداشت و به حبس محکوم شد.

لازم به توضیح است که بهنام ابراهیم‌زاده متولد ۱۳۵۴، در شهر اشنویه و ساکن تهران، فعال کارگری و عضو «جمعیت دفاع از کار کودکان و خیابان» در خرداد ۱۳۸۹، به دلیل فعالیت مربوط به حقوق کارگران و حقوق کودکان کار بازداشت شده‌بود. وی پس از ۴ ماه بازجویی در سلول‌های انفرادی زندان اوین به بند ۳۵۰ این زندان منتقل شده‌ و در دی‌ماه ۱۳۸۹ در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران به ۲۰ سال حبس محکوم شد که بعدها این حکم در دادگاه تجدید نظر تهران به ۵ سال کاهش یافت.

بهنام ابراهیم‌زاده در حالی که دوران حبس خود را سپری می‌کرد مجددا با پرونده‌ دیگری مواجه شد. سال ۱۳۹۳، با اتهاماتی چون «تبلیغ علیه نظام»، «اجتماع، تبانی و اقدام علیه امنیت ملی» و «استفاده از تجهیزات ماهواره و نگهداری پاسور» مجددا به ۹ سال و ۴ ماه حبس تعزیری محکوم شد. این حکم پس از اعتراض و در مرحله تجدید نظر به ۷ سال و ۱۰ ماه و ۱۵ روز حبس تعزیری و ۴۵۰ هزار تومان جریمه نقدی کاهش پیدا کرد.

نهایتا، این فعال کارگری ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، بعد از سپری کردن ۷ سال حبس در زندان‌های اوین و رجایی‌شهر کرج آزاد از زندان آزاد شد.

دیدگاهی بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در اینجا بنویسید
لطفا نام خود را در اینجا بنویسید