وخامت حال جسمانی حامد قره اوغلانی دانشجوی زندانی در پی اعتصاب غذا و انتقال به بیمارستان

 

حامد قره اوغلانی درپی اعتصاب غذا با ضعف جسمانی شدید مواجه شد و به بیمارستانی در ارومیه منتقل شد.

به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، حامد قره اوغلانی فعال دانشجویی زندانی پس از ۲۵ روز اعتصاب غذا و وخامت حال جسمانی‌اش از زندان ارومیه به بیمارستان منتقل شده است.

به گفته یک منابع آگاه نزدیک به خانواده این زندانی” حامد قره اوغلانی، پس از پیگیری‌های مکرر خانواده تاکنون هیچ اطلاعی از محل انتقال وی در دسترس نیست.”

شعبه دوم دادگاه انقلاب ارومیه او را به اتهام «محاربه» به اعدام و به اتهامات دیگر به چهارده سال و یک ماه حبس محکوم کرده بود. بعدها حکم اعدام وی به حبس کاهش یافته و مجموعاً به چهارده سال و یک ماه حبس محکوم شد.

این فعال دانشجویی زندانی پیش‌تر نیز در دی‌۱۴۰۲، به‌دلیل عدم اعطای مرخصی درمانی و تشدید بیماری‌اش، دست به اعتصاب غذا زده بود.

حامد قره اوغلانی در تاریخ هفتم تیر ۱۳۹۹، توسط ماموران اداره اطلاعات بازداشت و به بازداشتگاه این نهاد در ارومیه منتقل شد که پس از پایان مراحل بازجویی در تاریخ ۲۶تیر ۱۳۹۹، به زندان ارومیه منتقل گردید و از آن زمان تاکنون در این زندان به سر می‌برد.

دیدگاهی بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در اینجا بنویسید
لطفا نام خود را در اینجا بنویسید