پیمان فرح‌آور شاعر گیلانی به اعدام محکوم شد

 

پیمان (امین) فرح‌آور، شاعر اهل گیلان، توسط شعبه اول دادگاه انقلاب رشت به اعدام محکوم شد.

به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، پیمان (امین) فرح‌آور ۳۶ ساله اهل رشت، شاعر اهل گیلان، توسط شعبه اول دادگاه انقلاب رشت به ریاست احمد درویش گفتار با اتهام‌های «بغی»و«محاربه» به اعدام و با اتهام “تبلیغ علیه نظام” به ٣ ماه حبس محکوم شده است. حکم صادره روز سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت رسماً توسط مسئولان زندان لاکان رشت به وی ابلاغ شده است.

یک منبع مطلع نزدیک به خانواده این زندانی سیاسی با تایید این خبر گفت: “اتهامات علیه آقای فرح‌آور بر پایه اشعار اعتراضی‌اش در حوزه عدالت اجتماعی و حقوق شهروندی و عملکرد نهادها و اشخاص وابسته به حکومت در تخریب زیستگاه و طبیعت گیلان بوده است.”

جلسه رسیدگی به اتهامات وی بدون حضور وکیل انتخابی و رعایت روند شفاف دادرسی به‌صورت غیرعلنی روز پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴،  صادر شده است.

آقای فرح‌آور در شهریور ماه سال ۱۴۰۳، توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به بازداشتگاه اداره اطلاعات منتقل شده بود. او پس از اتمام مراحل بازجویی به زندان لاکان رشت انتقال داده شد.

پیمان (امین) فرح‌آور، شاعر اهل گیلان و پدر یک پسر ۱۰ ساله است که به دلیل فعالیت‌های اعتراضی خود، سابقه بازداشت داشته است.

 

بدون دیدگاه

دیدگاهی بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در اینجا بنویسید
لطفا نام خود را در اینجا بنویسید

خروج از نسخه موبایل