احمد بی‌غم فعال سیاسی، به طور مشکوکی در اقلیم کردستان عراق “اربیل” به قتل رسید

احمد بی‌‌غم

احمد بی‌‌غم، فعال سیاسی کرد، اهل ایران که سالهاست در اقلیم کردستان در حال فعالیتهای خود بود به طور مشکوکی در منزل شخصی خود در “اربیل” به قتل رسید. آثار شکنجه بر روی پیکر وی کاملا مشهود است.

به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، روز شنبه 11 دی‌ماه 1400، جسد یک فعال سیاسی کُرد تبعه ایران به نام احمد بی‌غم در منزل شخصی‌اش در شهر “اربیل” اقلیم کردستان، پیدا شد.مرگ این فعال سیاسی به دلیل آثار شکنجه بر روی بدن وی مشکوک است.

بر اساس این گزارش، پلیس اربیل هنوز هیچ اظهار نظر رسمی در این مورد نکرده است و نتیجه کالبدشکافی از طرف پزشکی قانونی در ۲۰ روز آینده اعلام خواهد شد.

یکی از نزدیکان این فعال سیاسی ، گفته است: «احمد بی‌غم طی سال‌های اخیر به عنوان کارگر ساختمانی در شهر اربیل مشغول به کار بود. ارتباط او از روز پنج‌شنبه ۹ دی ماه که پس از اتمام کار روزانه‌ به منزل بازگشته بود با دوستان و خانواده‌اش قطع شد. روز شنبه که او در محل کارش حاضر نشد و همچنان به تماس‌های تلفنی دوستان و خانواده‌اش پاسخ نمی‌داد، یکی از همکارانش به منزل او مراجعه می‌کند و پس از ورود به منزل با جسد بی‌جان وی مواجه می‌شود.»

این منبع در ادامه افزود: «پس از اطلاع پلیس شهر اربیل جسد احمد بی‌غم برای کالبدشکافی به پزشکی قانونی منتقل و روز بعد برای خاکسپاری در شهر قلادزه استان سلیمانیه به بستگانش تحویل داده شد. پزشکی قانونی باید تا ۲۰ روز دیگر علت مرگ را اعلام کند اما در عکس‌هایی که بستگان احمد هنگام شستشوی جسد او گرفته و منتشر کرده‌اند آثار شکنجه مشهود است.»

احمد بی‌غم یک هفته پیش در گفت‌وگو با یکی از دوستانش از تعقیب خود توسط یک خودروی مشکوک خبر داده بود. این دوست آقای بی غم در این باره به شبکه حقوق بشر کردستان گفت: «احمد هفته گذشته از مورد تعقیب قرار گرفتن خودش توسط یک خودروی مشکوک صحبت می‌کرد. او به من گفت، به مدت دو روز پس از پایان کار ساختمانی توسط یک خودروی سفید رنگ مورد تعقیب قرار گرفته است.»

احمد بی‌غم، اهل سردشت در مهر ماه ۱۳۸۲ به دلیل شرکت در یک تجمع اعتراضی بازداشت و در دادگاه محکوم شد. وی حدود ۵ سال حبس خود را در زندان‌های سردشت و مهاباد گذراند. وی پیش از آن نیز چندین بار دیگر توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده بود. این فعال سیاسی در سال ۱۳۹۰ به دلیل فشار نهادهای امنیتی ایران مجبور به خروج از کشور و اقامت به عنوان پناهجوی سیاسی در اقلیم کردستان عراق شد. او در سال ۲۰۱۴ در جریان جنگ کوبانی به مدت یک سال به عضویت یگان‌های مدافع خلق در سوریه درآمد و بعد از زخمی شدن در جنگ به اربیل بازگشت و پس از بهبودی به عنوان کارگر ساختمانی مشغول به کار شد.

دیدگاهی بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در اینجا بنویسید
لطفا نام خود را در اینجا بنویسید