گزارشی از آخرین وضعیت خسرو صادقی بروجنی، نویسنده و روزنامه‌نگار، در زندان اوین

خسرو صادقی بروجنی

علیرغم سپری کردن بیش از یک سوم از دوران محکومیت، با درخواست آزادی مشروط خسرو صادقی بروجنی، نویسنده و روزنامه‌نگار مخالفت شد. آقای صادقی بروجنی از مرداد سال ۹۹ دوران محکومیت پنج ساله خود را در زندان اوین سپری می‌کند.

به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی؛ خسرو صادقی بروجنی، نویسنده و روزنامه‌نگار دوران محکومیت خود را در زندان اوین سپری می‌کند. این روزنامه نگار در حال سپری کردن محکومیت پنج ساله حبس خود می باشد.

بر اساس این گزارش، روز شنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۱، با درخواست آزادی مشروط آقای صادقی مخالف شد. او علیرغم سپری کردن بیش از یک سوم از دوران محکومیت خود و مشکلاتی همچون دردهای مضمن در ناحیه کمر، رنج می‌برد.

خسرو صادقی در تاریخ ۱۸ اردیبهشت ۹۸ پس از احضار به شعبه ۲ دادسرای اوین بازداشت و مورد تفهیم اتهام و بازجویی قرار گرفت. قرار بازداشت وی نهایتا به قرار وثیقه تغییر داده شد. آقای صادقی در تاریخ ۲۳ اردیبهشت ۹۸ با تودیع قرار وثیقه ۳۰۰ میلیون تومانی به صورت موقت و تا پایان مراحل دادرسی از زندان اوین آزاد شد.

وی در مرحله بدوی توسط شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی محمد مقیسه از بابت اتهام “اجتماع و تبانی به قصد ارتکاب جرم علیه امنیت ملی داخلی و خارجی” به ۵ سال حبس، از بابت اتهام “فعالیت تبلیغی علیه نظام” به ۱ سال حبس و از بابت اتهام “توهین به بنیانگذار جمهوری اسلامی” به ۲ سال حبس و در مجموع به ۸ سال حبس تعزیری محکوم شد.

این حکم نهایتا توسط شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران تایید و با تبرئه آقای صادقی از اتهام “فعالیت تبلیغی علیه نظام” به ۷ سال حبس تعزیری کاهش یافت. از این میزان با استناد به ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی، مجازات اشد یعنی ۵ سال حبس تعزیری از بابت اتهام “اجتماع و تبانی علیه امنیت داخلی و خارجی” در خصوص آقای وی قابل اجرا است.

آقای صادقی بروجنی در تاریخ ۲۸ مردادماه ۹۹ جهت تحمل حبس بازداشت و در تاریخ ۸ مهرماه از قرنطینه اندرزگاه ۴ زندان اوین به اندرزگاه ۸ این زندان منتقل شد.

اوایل فروردین سال جاری این نویسنده زندانی به بهانه مشارکت در برنامه بزرگداشت نوروز در زندان از برقراری تماس تلفنی محروم شده بود.

خسرو صادقی بروجنی، نویسنده و روزنامه نگار و دانش‌آموخته رشته جامعه شناسی است که در سال‌های اخیر ضمن پژوهش در حوزه‌ نئولیبرالیسم و اقتصاد سیاسی ایران، مقالات متعددی را در این زمینه نوشته است. کتاب “نئولیبرالیسم در بوته نقد” مجموعه‌ای از مقالات ایشان است که توسط نشر اچ.اند.اس مدیا (H&S Media) در انگلستان منتشر شد. کتاب جهانی‌سازی و نابرابری نیز به قلم وی توسط انتشارات پرسش در سال ۱۳۹۰ منتشر شده است.

دیدگاهی بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در اینجا بنویسید
لطفا نام خود را در اینجا بنویسید